KÉPKERETEZÉS

A kasírozás tulajdonképpen nem más, mint a kép egy bizonyos anyagra történő felragasztása. Ezzel lehetőség van a hullámosodás kiküszöbölésére vagy a gyűrődések bizonyos mértékű kisimítására.

A természetes anyag melegsége miatt a legkedveltebb és a leggyakrabban használt képkeret alapanyaga a fa. Üzletünkben több mint 250 keret közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Vállaljuk festmények, fotók, gobelinek, oklevelek, mezek, papíruszok, ovál vagy kör alakú képek stb. egyedi keretezését, vászonképek vakkeretre történő feszítését.

Sok mindenre kell figyelni egy adott keret megválasztásakor, pl.: az adott kép színvilága; az alkotó kifejezésmódja; a kép kora; a környezet, amelybe kerül; és még lehetne sorolni azokat az apró, de nem figyelmen kívül hagyható szempontokat, amelyektől egy kép kerek egészet alkot majd a rákerült kerettel. A megfelelő keret kiválasztását teljes körű szaktanácsadással segítjük.

Az üveg megvédi a mögötte lévő képet a külvilág káros hatásaitól (por, füst, UV sugárzás). Igény szerint, használhatunk normál, matt, tükröződésmentes üvegeket képeik védelmére.

Date

június 10, 2020

Category

Képkeretezés